laten we samen iets moois maken

LEES VERDER
image-person

Over Mij

Hallo! Ik ben Kwinten, geboren in 1998. Van kleins af aan ben ik reeds gefascineerd door computers. Door zelfstudie heb ik de meeste van mijn vaardigheden verkregen. Momenteel studeer ik Toegepaste Informatica aanHoGent. HTML5, CSS3, JavaScript, PHP en Java zijn enkele van de programmeertalen die ik beheers. Ik bewerk ook video's. Hieronder een paar voorbeelden van mijn projecten.

U kan mij bereiken met het contactformulier onderaan de pagina of via de volgende sociale netwerken. Facebook Twitter LinkedIn

DIENSTEN

WEBSITES

Ik ben een webontwikkelaar. Droom je van een website voor jezelf of je zaak? Ik kan een website ontwerpen voor jouw en hem toegankelijk stellen voor de wereld. Contacteer me meteen!

COMPUTER

Heb je problemen met je computer of andere IT gerelateerde dingen? Ik kan je helpen! Contacteer me meteen!

VIDEO MONTAGE

Ik maak en editeer video's. Alles wordt gefilmd in 4K en gemaakt met Final Cut Pro X, het professionele video editeer programma van Apple. Mijn ervaringen zijn o.a. promovideo's voor Familiepark Harry Malter, Gentsboksgala, Junior Bauwens, Pommeline Tillière...

PORTFOLIO

work-1

Pommeline Tillière Website

Officiële website van Pommeline
work-1

Pommeline Tillière YouTube

Momenteel help ik Pommeline met haar vlogkanaal. In vlog #2 ben ik zelf ook te zien!
work-1

Junior Bauwens

Voor Junior heb ik reeds verschillende projecten gedaan.
work-1

Mazda Club Belgium

Website voor MCB waar ikzelf ondervoorzitter van ben.
work-1

Mazda Van Wassenhove

Website voor Garage Van Wassenhove.
work-1

Tierce-Events.be

Een website voor een klant, gemaakt in 2017.
work-1

fietsenoprollen.com

Een website voor een klant, gemaakt in 2017.
work-3

Retro Hotel

Retro Hotel is een online spel dat ik had gemaakt in 2013. Ik ben ermee gestopt in 2017.
work-2

Familiepark Harry Malter

Promovideo voor het park!

OPLEIDINGEN

BASISSCHOOL

Mijn jongste jaren heb ik doorgebracht in basisschool BSGO Merelbeke. Met een grote speelplaats, voetbalveld en bos hebben we ons rot geamuseerd! Ik heb altijd graag op deze school verbleven en zie regelmatig nog oud-leerkrachten.

MIDDELBAAR

Mijn middelbaar heb ik doorgebracht in het Atheneum Gentbrugge. Ik heb er ontzettend veel vrienden gemaakt en heb er graag mijn 6 jaren verbleven. In de 1ste graad deed ik de richting "CREA", de 2de graad "Wetenschappen" en in de 3de graad heb ik gekozen voor "Moderne talen - Wetenschappen".

HOGER ONDERWIJS

Na het slagen in het middelbaar heb ik ervoor gekozen om Toegepaste Informatica te gaan studeren op HoGent! Eerst dacht ik om Biochemie - Biotechnologie te gaan studeren op UGent daar mijn wetenschappelijke opleiding in het middelbaar. Toch ben ik voor Informatica gegaan daar ik al jaren met de computerwereld bekend ben.

iTalent

WAT ANDEREN ZEGGEN

CONTACTEER ME