iTalent

LEES VERDER

iTalent 1

Persoonlijke Ontwikkeling

Lees mijn reflectie over de DISC test.

Interculturele Ingesteldheid

Voor de Going Global opdracht hebben we 2 bedrijven gecontacteerd en hen enkele vragen gesteld over hun internationale communicatie. Vervolgens zijn die bevindingen hierover uiteengezet in een verslag. In dat verslag vergelijken we de internationale communicatie van deze 2 bedrijven.

Ondernemerszin

Wij hebben onze ondernemerszin kunnen bewijzen in de InnovIT opdracht. Voor deze opdracht moesten we een idee bedenken dat met IT te maken had. Hierover moesten we een wekelijkse vlog maken, waarin we de ontwikkelingen van ons idee uiteenzetten. Ons idee kreeg de naam Swipe. Ik heb de vlog over de naam en het logo gemaakt. Mijn collega studenten hebben de andere vlogs gemaakt. We hebben hierin redelijk wat tijd geinvesteerd, maar dit werd rijkelijk beloond op de InnovIT awards, waar we op de derde plaats zijn gestrand. Hier zijn we dus heel tevreden over.

iTalent 2

Persoonlijke en professionele Ontwikkeling

Dit is een verslag van drie verschillende testen, namelijk het kernkwadrant van Ofman, het Enneagram en de Myers Briggs Type Indicator (MBTI). Hieronder kan u het downloaden.

Download

Om het verslag over mijn verschillende competenties te zien kan u hieronder klikken.

Download

Bekijk het verslag van mijn zelfreflectie voor het popgesprek hieronder.

Interculturele en multiculturele ingesteldheid

Hieronder kan je het verslag lezen over de uitwisseling die we hebben gedaan met Hennalux, een hogeschool in Namen.

Download

14 maart ben ik naar Brussels Expo geweest om er de InfoSecurity beurs bij te wonen. Deze beurs richt zich vooral naar IT-security. Er waren bedrijven van over de hele wereld. Je kan mijn verslag nalezen door op volgende knop te klikken.

Download

Ondernemerszin

Hier vind je mijn verslag in verband met een bedrijfsbezoek naar keuze. Ik ben naar de VRT geweest in Brussel. Zeer interessant daar mijn interesse ook in videomontage.

Download

iTalent 3

CONTACTEER ME